Six flags




Igar akte hela familjen sweden till six flags, ett nojesfalt utav dess like. Skrammande rollercoasters med twists,loops, och alltihopa.

dock holl jag,the chicken, mig till mitt arbete och gjorde sallskap med mammorna och smaknoddarna i stallet for att riskera mitt skora liv i en dum berg&dalbana dar jag kunde fa men for resten av livet. Smakaruseller och radiobilar rackte gott och val for min del!
onskar jag kunde skriva att det var en mysig dag, men fyyyy satan sa kallt och ruggigt det var, kandes som en riktig hostdag och jag var stelfrusen hela kvallen...
Nu vill jag ha sooool och varme i stallet for regn & rusk.

5 veckor kvar till hemresa idag, som jag langtar efter att fa komma hem, som jag saknar alla mina underbara vanner och familj dar hemma, ni ar oslagbara, I love you!


spenderarbyxorna var pa

annu en regnig dag i duluth, det har regnat sen i tisdags, och imorgon forvantas himlen oppna sig och bli varsta ovadret, det ar inte okej langre! Jag vill anvanda mina sommarklader, ga ut i tofflor,sitta och sola pa altanen och sippa pa ett glas vin.
fredagen har varit lugn, killarna och jag hade skattjakt imorse, akte till monkey joe och hoppade lite, blev bio pa eftermiddagen med hela familjen, jag halvslumra mig igenom annu nagon halvdann barnfilm som inte intresserade mig sarskilt mycket.
Maja och jag tog en drive thru middag fran Mc Donalds och akte sen till Mall of Georgia for att satta spratt pa lite pengar.
Tydligen hade jag spenderar byxorna pa mig idag och det var langesen sen sist. Det blev bade det ena och det andra som fick folja med hem.  Mission infor hemresan ar nu att kopa sa mycket som mojlit som jag kan tankas behova under narmaste manaderna sa jag inte behover kopa nat hemma... Okej, jag erkanner, troligen kommer det shoppas hemma ocksa, men anda!

Nu ska jag hoppa i sang och lyssna pa regnet och onska att jag kan sova langre an till 7,15 imorgon bitti, det ar inte okej att vakna den tiden varje morgon fastan jag far sova langre! 


Happy Birthday

Grattis grattis grattis mina underbara Partypinglor emmet och crickan!!!!


Och stort grattis till rock mormor ocksa :)

I'm happy

oh, det har varit en bra dag aven fast regnet piskar i backen, men det gor inget en san har dag!
for det forsta har jag lost problemet med mitt besok till underbara Boston. Biljetten ar nu bokad och jag kommer kunna aka och halsa pa min andra familj innan jag far hem till Sverige. Sa min sista helg kommer spenderas i Boston, tors-son med familjen Sievert,och sen bar det av hem mot svedala pa mandagen, wonderful!

Och hur kan man inte vara pa solskens humor nar 2 av de basta vannerna ringer pa en och samma dag. ni ar sa saknade,sa alskade, sa efterlangtade, sa otroligt bra!!!!!!


42 days

43 dagar har jag kvar att spendera har borta pa basta mojliga satt. Jag hoppas dom gar snabbt, att det kommer vara varmt&soligt resten av tiden, att jag kommer vara brun som en bajskorv nar jag kommer hem och att jag kommer fa en underbar sommar hemma med alla nara & kara.

Jag har varit urless idag, jag har tjatat,jag har skrikit,jag har gormat,jag har tjatat annu mer och jag har plockat,stadat,dammsuit,stadat mer,plockat mer...Imorgon ar det visning pa huset sa allt mast vara perfekt och kliniskt,inte latt med 2 sma odjur som drar in sand, gras,lera och allt annat mojligt.
Som tur var fick jag ventilera mig ikvall. Maja och jag tog en biodate, sant man kan unna sig en vanlig tisdag har i amerika. Pa tu man hand sag vi I love you man mycket sevard fim och vi satt och skratta och appladera i den tomma biosalongen,jag tror det var precis vad jag behovde.


Ahhh vad jag langtar etfter att fa traffa alla underbara,fina,vardefulla manniskor dar hemma! Ni ar bast!


jag har ett mission

Ar det nan som vill springa tjejmilen med mig 30 augusti???? Mitt mal ar 1 mil under 60 min, just nu ligger rekordet 9,6 km pa 56 min...
Kan vi inte samla ihop en massa folk och do it together???

pix


jag har inte gjort annat an att ata idag

annu en helg har passerat, enligt min nedrakning har jag bara 6 helger kvar har i duluth, i Georgia, i Amerika, innan jag far hem till trygga,fina svea rike igen.
i fredags var det som en vanlig fredag, dom ar lite dryga ibland nar boysen inte ar i skolan. men vi hade det bra, M & jag var till driving rangen, lite sugen blev jag pa att spela golf igen,men drommarna om en karriar som golfproffs ar langt forbigangna och nedlagda,i framtiden kommer det nog bara vara minigolf. vi akte sen och badade, sen snabbt hem for middag, och sen akte vi in till ATL for att kolla pa hockey. Thrashers tog emot serieledande & f.d stanelycup vinnarna detroit. och med tanke pa att thrashers ligger typ 3a fran slutet sa slutade matchen 6-3 till gasterna. Kul att se ett sa pass bra lag med manga svenskar i.

lordag blev som vanligt ocksa jobb,lite utelek pa f.m, en prommis med Janne, sen en tur till den otroligt spannande hastaffaren med tjejerna. de var i himmelriket,men inte deras chauffor...I 1 1/2 h stannade vi dar, och helt arligt var det urtrakigt! jag forsokte latsas vara intresserad men trottnade till slut och kolla pa OS dresyr pa tv...

Enda hojdpunkten med utflykten var den utlovade glassen pa hemvagen som jag gatt och langtat efter!

Maja och jag tog en lugn hemma kvall,lagade lite bakpotatis, maja spelade hockeyspel med H, jag diskade. sen pabrjade vi puzzelbygget...Standigt detta puzzel, det star mig upp i halsen, kan nagon komma och bygga klart det at mig? eftersom huset aven ska saljas och vi snart kommer borja ha visningar ar detta puzzel pa mitt golv ett litet problem...hur ska vi lyckas flytta det???

maja tappade talamodet till slut men nagra bitar foll pa plats till slut.


idag har jag atit,atit och atit,fran att jag vaknade tills att jag nu borstat tanderna och ska lagga mig.

Imorse var vi pa brunch med familjen,mitt goda samvete valde en omelett aven om pancakes lockade nat sa fruktansvart.

eftersom arvid skulle in till storstaden sa bestamde vi for att mota upp med honom och ata lunch. Sa jag har atit bade brunch(kombination breakfast/lunch) OCH lunch...maja gav mig onda ogat nar jag overvagde en sallad pa den basta pizza resturangen....

efter en trevlig lunch for vi till IKEA nar vi anda var i trakterna. och sjalvklart,godis inhandlades ju i foodmarketen...

och igar bestamde janne och jag att vi skulle ga ut och ata ikvall eftersom hon aker till californien imorgon,sa middagn blev pa macaronigrill,som har de basta pastaratterna, men min mage sa stopp, sa en sallad fick slinka i till kvallsmat...sa dagen har spenderats i matens tecken. jag kanner mig nu som en boll som inte kan flytta sig och jag tror inte jag behover ata forran pa onsdag kanske... 


Nu ar det sommar nu ar det sol...

Jag alskar det har vadret nu, det ar runt 20C om dagarna och solen skiner. Jag blir glad,jag blir piggare och jag ser ljuset i tunneln!
Veckorna springer ivag och snart star jag dar hemma pa svensk mark igen,fortare an ni kan ana!
Idag pratade jag med 2 valdigt nara & kara, Imorse skypade jag med min kara van Magnus och nar vi var i parken ringde min saknade,alskade,fina bror! Va glad jag blev av att prata med er!  Jag saknar er, och alla andra dar hemma ocksa!

majas crib

welcome to majas crib! spana in lanken och fa en liten tjuvkik hur det ser ut hemma hos majsan :)

http://thrashers.nhl.tv/team/console.jsp


annu en film pa varan lista over "Maste se filmer" innan hemrea betades av idag, MILK blev det. bra film om annu en vettig sak,aven om ogonen slockande da&da for den sena (9) timmen.


i badhuset

majsan och jag tog med oss trollungarna till poolen pa gymmet idag och plaskade en stund.
i omkladningsrummet efter badet var mina 2 herrar snabba med att dusha och duktiga med att kla pa sig. Majsans trollunge,som ar en tjej, tog lite langre tid pa sig och H & M fragade varfor dom aldrig blev klara...
Nar vi star har i "Family Changing Romm", ja eftersom Amerikaner inte kan ta med sig barn av motsatt kon in i omkladningsrummet, sa far jag en deja vu! Fran den gamla goda tiden nar farfar tog med mig och Daniel till Fyrishov en lordag for att bada(ohhh vad jag alskade dessa helger). Att namnas bor aven att farfar ofta hade spenderarbyxorna pa sig och var otroligt givmild och bjod pa en det ena end det andra sa magen stog at alla hall och kanter. Hursom... nan av dessa minnesvarda lordagar traskar jag in i omkladningsrummet efter lek&plask i flera timmar, farfar sager at mig att "Ta den tid du behover,du behover inte skynda dig" Och jag tar honom pa orden... Jag dushade lange,bastade,lallade val omrking i min egna varld... Nar jag sen star vid harfonerna och blaser mitt har i godan ro kommer en kvinna/tant/dam in och fragar efter Hanna! "Din farfar vantar dar ute pa dig".
Hoppsan Kerstin,tog visst lite val god tid pa mig dar pa Fyrishov...

Sa idag forklarade jag for killarna att det ar sa med tjejer, dom kommer allti behova ta lang tid pa sig och dom kommer alltid fa vanta pa dom!



dom har 2 filurerna tyckte jag tog alldeles for lang tid pa mig!men vad har man for tidsuppfattning som 8aring???


nar jag kommer hem

  1. vill jag ata  falukorv & makaroner det forsta jag gor.
  2. ha ett saft&bullkalas med massor av goda hembakade kakor pa mina fina kakfat
  3. grilla & ata farskpotatis med tzatsiki
  4. kopa & ATA sa mycket losgodis att jag till slut spricker
  5. ata en french hot dog pa jobbet med french dressing & ketchup, mmmm!
  6. algstek hos mormor (ledsen farmor, du ar bra pa mycket annat ;) )

vissa saker far man en san stor langtan av har barta. jag kan fa cravings till alla mojliga konstiga saker som jag i normala fall inte brukar ata hemma!
Konstigt att det enbart ar atbara saker som finns med pa min lista. Det kan bero pa att mat tar upp den storsta delen av min vakna tid. Nar jag vaknar tanker jag pa vad jag ska ata til frukost (oftast samma sak, en liten yougurth med en banan) nar jag kommer fran gymmet tanke jag pa vad jag ska ta for nat da, nar jag atit upp det lilla (oftast en frukt) tanker jag pa vad jag ska gora till lunch, nar lunchen ar uppaten tanker jag pa vad som ska bli mellis tll killarna (& till mig eftersom jag ar som en avfallskvarn och ater deras rester). nar mellis ar klart tanker jag pa vad som kommer sta pa middagsbordet...och eter det brukar jag ibland sluta ata, men ibland tanker jag pa vad for gott som gommer sig i skafferiet. det ar mer an en sweet tooth som bor i det har huset...
har kommit fram till att min storsta och enda intresse har i livet just nu ar MAT och tacka gudarna for att Maja delar det med mig,annars hade jag haft det riktigt trakigt!


super sunday

vaknade i min egen sang imorse och ohhh sa skont det var! trodde jag vaknade med tuppen som vanligt da min vackarklocka fortf stog pa vintertid och visade halv 8,det var den sovmorgonen, men som tur var sa var den ju halv 9!
drog mig lite i sangen,pratade med farmor&farfar pa skype,ni underbara! gjorde upp planer for dagen med maja och vi begav oss senare ivag pa en liten sondags tur innehallande Target dar du kan hitta allt mellan himmel & jord,idag blev inkopet 1ny bikin,klanning och diverse andra nodvandigheter. drog oss sedan igenom mallet, at lunch pa PF chang kinaresturang, jag hoppas jag vaxer i era ogon dar hemma, jag ater kinamat!!!! avslutade sedan eftermiddagen med att se en riktig hojdarfilm, Slumdog Millionaire, en otroligt bra,gripande,spannande, Ja ALLT film! Se den se den se den ar mitt enda rad!
blev till slut aven ett besok pa buckan & fika med var kara van Linda. Nu ligger jag nerbaddad och kollar Sa Som i Himmelen,Oscar,jag bara vet hur mycket du alskar denna film och ar avundsjuk for att du inte kan se den IGEN!!!!
Imorgon ar det back to basic igen, jag hoppas vadergudarna slutar pissa ner fran himlen har i Georgia snart, jag vill ha var,varme,solsken och glada dagar!!!!

sunny florida

man mar battre av sol, varme, ledighet & slappa dagar!  en helt underbar vecka i naples, vad mer kund jag begara just nu?
nu blir det nya krafter & nya tag & brannan sitter dessutom dar den ska,det ar det viktigaste!


I'm leaving

inatt/imorgon bitti kl 04,00 borjar avresan mot varme, sol, aterhamtning och bara livsnjutning. 1v i Florida,som jag ser fram emot sa otroligt mycket! det kunde inte komma lagligare.


So long my friends, vi hors nar jag ar tillbaka, forhoppningsvis brunbrand, aterhamtad och med ny energi for resterande 1 1/2 manad i amerikatt!


jag forsoker inte tanka

I need a break! Thank good we're leaving to Florida on saturday!


team sweden

i lordags styrde maja baja och jag jeepen upp mot georgias ande, rome. team sweden var i sitt basta fest esse, det kan bara sluta pa ett satt....



och farmor, du behover inte vara orolig. Vi tar det alltid lugnt och forsiktigt och ar radda om oss!

da var det klart

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/internationellt/nhl/article4542777.ab

It's snowing!!!!!

det ar 1a mars och det snoar i Georgia, det har ar verkligen inte okej maste jag saga!
Jag hade inte raknat med sno, det ska vara varmt,jag ska kunna ga i t-shirt.. men i stallet ar det 0gradigt, ruggigt och snon bara vraker ner....
jag ska nog bota min trotthet och bakfylla med en varm dush och sen krypa ner i sangen,myyyys!!!!


RSS 2.0