Happy new year!

Gott nytt ar alla mina fina alskade vanner. Hoppas ni super till ordentligt ikvall och dricker redigt med champagne for min rakning ocksa!

Nu blir det nytt ar,nya mojligheter!
LOVE


Honey,I'm hooome

hemma i duluth igen efter en valbehovlig liten semester i applet och boston.
nu ska jag soooova skont i min egna sang,imorgon kommer en langre uppdatering om veckans bravader.

Tack Wallins for en underbar semester, och tack alla underbara som skickat julhalsningar som lag har hemma och vantade pa mig : )

God Jul

en liten julhalsning fran det stora applet!
Hoppas ni ater massor med god julmat och njuter av allting. Tanker pa er!

LOVE


I've traded peaches to apples

here I am, i det stora applet, som ar kallt och burrigt som aldrig forr. Imorse visade termometern -2 F och inte C. en motsvarighet till ca -19 C!!!! det var bara att dra pa sig mammeluckerna,dra ner mossan over oronen och ge sig ut i storstan. vi promenerade lite, tog halvtid pa starbucks for lite uppvarmning och sen tuben mot farjan ut till frihetsgudinnan. men eftersom vi fick sta ute i havsbrisarna i ca 1h stannade vi pa baten och forsokte tina och sag den lilla gudinnan genom fonstret.
dagens planer gick efter den lilla nedkylningen inte som planerat,men det gjorde inte sa mkt. tarna och oronen sitter kvar hos oss alla och tur ar val det.
ikvall var det dags for mitt forsta musikal besok, valet foll pa Fantomen pa operan for nagra manader sen. och som sa manga som kanner mig vet,sa har jag ganska latt for att somna sa fort jag satter mig typ pa en bio,eller typ pa en musikal. och denna kvall var inget undantag, ca 30 min in i forestallningen sa borjade huvudet nicka och oscar fick sitta och putta pa mig for att halla mig vid liv. dock var det inte bara jag i sallskapet som var lite trott och sag chansen till en tupplur. Bosse slocknade ocksa vid nagra tillfallen sa vi kan tyvarr inte gora nagon vidare recension ang. denna musikal, tappade lite uppfattning om handlingen.
igar hade jag en liten tidig julklappsoppning, och tack tack tack mormor&morfar,daniel,farmor&farfar, katarina och mams&paps for juklapparna, jag trodde inte jag hade varit sa snall i ar,men tydligen!

nu blir det sova, dock kan det bli svart eftersom det bor isbjornar i varat rum, burr burr burr!!!!

hoppas ni mar bra dar hemma mina sotnosar, at en juleskink macka at mig,please!


I'm leaving

resvaskan ar packad och jag ar snart redo att satta mig i majas limousin service som ska ta mig till flygplatsen, som aven ar varldens storsta flygplats (nodvandig info).
ikvall landar jag i NYC och moter upp Wallins, underbart!

God jul alla underbara manniskor, ni ar saknade!


making progress

veckan ar snart slut, det ar 2 dagar till och sen ar det semester, New York New york! Wonderful.
Idag firades Jannes fodelsedag. Janne ar tyska tjejen som bor i huset bredvid mig, som tar hand om F E M ungar,som har varit sjuk och atit antibiotika i nastan 2 manader men som nu ar pa banan igen piggare an aldrig forr.
hursom tog hennes paron oss till en kinesisk resturang, och som bekant ar inte detta min favorit mat. men jag tog mig i kragen,bettede mig som en vuxen manniska och at med god aptit och det smakade helt okej. Nu ska vi inte ropa hej och tro att jag tanker ata chinese food ofta! det ar inget jag sjalv skulle fa valja i forsta taget.
men under detta ar har jag bade lart mig ata thaimat och kina mat, jag vet att ni ar manga dar ute som tycker fisk borde bli nasta steg,men jag ar alldeles for lik min kara far och jag lar mig mycket av honom har i livet, sa fisk kommer inte komma pa fragan hur mkt ni an forsoker fa i mig det.

Idag fick jag aven ett erkannande fran H, vi lag i sangen och kollade pa hockeybilder pa min dator,ett av hans nya stora intressen. Da viskar han i mitt ora "Hanna,du ar bast i hela varlden" jag smalte!!!!! Detta kommer jag leva pa tills imorgon bitti nar han ar en jobbig unge igen...


kommer aldrig bli en fiskatare av mig!!!!


Majas 24h

Anna-Maja Jansson, denna fina underbara dalkulla jag lart kanna har borta i amerikat fyllde 21 igar. Detta firades med pompa och stat.
Det hela borjade vid 12slaget i fredags natt da jag akte over till Maja och overaskade henne med lite glass och skonsang, hon fick sen krypa ner och sova nagra timmar igen innan jag antrade residenset igen.
Vid lunch bjods det pa korv med brod och pa det lite oreo icecram cake,mmm!
Vi styrde sedan Volvon in mot downtown och forst IKEA for annu ett lucia tag,fint och mysigt var det. efter det letade vi upp detta exotiska hotell jag valt for varan lilla vistelse. efter ett antal varv runt kvarteret hittade vi ratt till slut. det visade sig vara ett petit sott litet rum vi blvit tilldelade med kok och allt. dock blev det ingen gourmet middag lagad dar...
efter lite fodelsedags chmpagne och forberedelser gav vi oss ut i Atlanta natten, tanken var att aka upp i The view, men trakigt nog var det bokat for privat fest just denna kvall sa vi fick helt enkelt ga over gatan till Hard Rock och dricka drinkar dar i stallet,och vi klagade ju inte for det. Nar vi kande oss nojda dar haffade vi en taxi och tog oss ner mot kvallens slutmal, Opera. Efter lite argumentationer med taxichaufforen fran min sida sa slank vi latt forbi den 150 m langa kon och in i dimman pa Opera.
Maja utnyttjade till fullo det faktum att hon fyllde ar och latt for mig att glida med pa ett bananskal och aven jag bli bjuden pa en drink eller 2, det tackar man inte nej till! Timmarna inne pa Opera rann ivag med dans,dans dans och mera dans. fotterna var smatt omma vid hemgang men det ar smallar man far ta nar man ar ute och roar sig. sjukt kul hade vi iaf och jag hoppas maja ar nojd med sin 21ars dag.

nar vi kom "hem" bestallde vi pizza och la oss i sangen och smaskade i oss, smakade fin fint, efter det kunde vi sova gott bada 2.

Imorse vaknade jag upp av att mamma ringer och vill ha gratulationer pa sin fodelsedag (grattis mamma,love u) bredvid mig ligger ett lik i sangen, Maja var trott och seg men jag sjalv kande mig som en nyponros. vi lag och drog oss lite och sen blev det aterigen en pizza slice i sangen innan det var dax for hemfard mot cirkusen i duluth.
har hemma hade man varit saknad och det forsta H vill gora ar att spela airhockey, denna sysselsattning vi gjort ca 5h senaste dagarna, och jag bara forlorar, killen vinner ju med overlagsna siffror. sa jag lamnade W O och krop ner i sangen och vilade mig lite och planerade lite infor New york resan, 1 v kvar nu!!!!


sa sant

If I were a boy
Even just for a day
I'd roll out of bed in the morning
And throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it
Because they'd stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone its broken
So they think
that I was sleeping alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waiting for me to come home (to come home)

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (wanted)
Cause he's taken you for granted (granted)
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong


But you're just a boy
You don't understand (yea you don't understand)
How it feels to love a girl
Someday you'll wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy...

det ar sa sant....

in i dimman

majsan fyller år, detta ska firas med dunder & brak. styr kosan in mot ATL downtown, en liten hotellvistelse,middag och en sjudundrande utgang vantar. I'm happy : )

Lucia

idag var ivag pa luciatag som V var med i, sa vackert att fa sitta i kyrkan,hora svenska sanger och bara njuta. kom pa mig sjalv med att ha tarar rullandes nedfor mina kinder,jag blev rord,och en stor slang av hemlangtan drabbade mig aterigen, som tur var fanns maja,denna underbara maja, vid min sida sa jag kunde luta mitt huvud mot hennes och fa lite karlek och omtanke som var sa valbehovligt just da nar ni alla dar hemma fattades mig sa mycket. ni vet hur mycket ni betyder och hur underbara ni alla ar pa erat eget satt och vis,va?

veckan har nastan gatt sin gang, med nya sjukdomar i huset som snart gar mig pa nerverna,peppar peppar har jag hittills klarat mig, men med en liten utflykt mitt i veckan som muntrade upp mitt daliga humor sa kom jag pa banan igen med lite ny energi.

Majas fodelsedag imorgon dessutom, and we're gonna party likes it's her birthday!!! Majsan och jag,hotell och en rejal utekvall i ATL, could'nt be better...

inget nytt

jag lever,men jag har inget intressant att rapportera om.
fragan ar hur ni dar hemma mar....ge mig ett livstecken for tusan!!!


emmy

tack for paringningen idag emsan. you made my day! I miss you hun


Big girls don't cry....

jo,det gor dom tamigfan. sondagsangesten har sakta men sakert kommit krypande under hela dagen och efter en lite motig kvall sa sitter jag har i soffan med sjalvomkan hog som aldrig forr. det ar sa blandade kanslor som kommer upp, det ar jul om 2 v. aterigen ska jag spendera en jul utan mamma&pappa,daniel, alla underbara kusiner, farmor &farfar, mormor&morfar och alla underbara vanner som jag saknar sa mycket. jag ar sa glad och tacksam att jag atminstone far traffa Oscar,Bosse & Helen och fa fira jul tillsammans med dom i New York, en valbehovlig semester och lite tid att fa andas och samla ny energi,precis vad som behovs for tillfallet.

nej,nu tar jag mig i kragen och rycker upp mig lite. det finns dom som har det sa mycket varre...

Majsan har fatt traningsvark....

och nej,det ar inte for att vi kort en riktig hardpass pa gymmet eller for att vi varit ute och sprungit, den enkla anledningen ar att hon umgatts med mig alldeles for mycket idag!det hela borjade imorse,mottes upp pa gymmet, dar var det inga glada miner minsann. men den hela skratthistorien borjade vid lunchtid nar maja bestamt sig for att bjuda mig pa sopplunch,passande nog denna torsdag. jag borjade med att kora den gamla klassikern smorkniven pa Maja, sa enkelt att froken far smor over hela handen,hahahaha! lunchen fortsatte under glada omstandigheter och jag vet inte vad det var eller hur jag lyckades med det men Maja lag dubbelvikt och skrattade sa tararna rann, det ar ju tur att man kan underhalla nagon har i varlden iaf.

pa e.m blev det lite playdate och farval till "morfar" som aker hem idag efter en veckas besok. sen blev det lite kvalitetstid med pojkarna i mitt liv (for tillfallet). det ar sallan dom ar gosiga och vill kramas med mig men idag slog dom pa stort och vi hade en riktigt mysig stund i soffan ihop, i brist pa annan narhet och karlek sa racker det har iaf veckan ut for min del.
igar daremot var det andra takter i humoret, da fragade H mig 3 ggr "nar ska du egentligen aka hem till ditt hus????"
jo men man tackar for den, kanns ibland som att populariteten ar lite i botten....

nu blir det hopp i sang, imorgon fredag och annu en helg,underbart!
So long my friends, I miss you!

P.B

igar blev det ingen uppdatering for internet var knepigt. igar gott folk sa snoade det har i duluth, jajjamen, sno pa 1a december, tanka sig! dock var det bara nagra yviga flingor i luften som knappast lag kvar pa marken men barnen var i extas anda, dock var inte team supernanny i lika stor extas sa vi drog med oss kidsen hem pa varm choklad och lussebullar, och mmmm sa gott det smakade!

idag var det som vanligt gymmet imorse, sen tog jag mig en liten shoppingtur och sen det gamla vanliga, hamta barn,leka,hamta barn igen,fixa mellis och middag. blev en riktig finmiddag med flaskfile och vin sahar pa tisdagskvallen, smakade utsokt!
majsan och jag gav oss ut pa lite shopping till kroger sen, inhandling av 15 burkar peanutbutter. Maja valde size XXL pa sina 10 burkar medans jag sjalv tog de lite mindre... Vs skola skanker dom konservburkar till charity varje forsta onsdag i manaden och denna manad kom vi fram till PeanutButter. mannen i kassan kollade jakligt suspekt pa oss och trodde nog vi hade seriosa cravings...
.
Vi har startat svarta marknaden av peanutbutter i majas baklucka...

Maja is back in town

Jag ar hel igen, Maja ar tillbaka pa Stonebrier och det trillade nastan ner en liten gladjetar imorse nar vi traffades. Tog oss en heldag tillsammans, brunch och sen shopping. Julklappsletande var det tank men det ar nat fel pa mig, jag hittar ingenting har langre. Inget som passar,inget som duger. Inte ens till mig sjalv, jag ar i shoppingoknen. Majsan daremot hade spenderar brallorna pa sig och shoppade som om finanskrisen vore smapotatis och det inte fanns nagon morgondag.
1a advent idag och jag onskar jag fick sitta hemma med mamma&pappa och ata lussebullar och mysa, men det narmaste adventsfirande jag kom idag var chinese take out,eller okej, jag at inte chinese,men jag kollade pa och var lite social med familjen som inte sett mkt av de senaste dagarna.
Nu blir det sangen och ladda infor en ny vecka.

Love

RSS 2.0