helg utflykt

nu ska maja och jag snart ge oss ut pa en aktur genom georgias vackra (???)landskap upp till the middle of nowhere, rome. en liten pahalsning hos vara 2 vanner.


Team Sweden ger sig ut pa nya aventyr : )


jag fick en temla, t.o.m 2!!!

Majas familj ar toppen, for det forsta far jag aka med dom till Florida nasta vecka 1v medans min familj ar i Californien ett par dagar, och for det andra sa bakade dom semlor och bjod mig, bade igar och idag. Och mmmmm sa gott det smakade. Min lycka var total!

Jag hoppas varen/sommaren intar Georgia snart. Idag har det varit skont, jag tog mig en springtur pa kvallskvisten i shorts, ca 15C vid 7tiden,underbart!

Annu en snabb vecka har passerat, tiden flyger forbi,vardagen gar. Helgerna agnas at roligheter. Mitt puzzel har jag fatt damp pa och borjat fundera pa att packa ner det i ladan igen....


So long friends


Kotten

Vad ar det for en dag? Vad ar det for en dag? Nej det ar ingen vanlig dag for det ar kottens fodelsedag, hurra hurra hurra!!!!




kotten, aka Oscar

semel dagen!

och jag blir utan semla i ar!!!! det har ar verkligen inte okej!!!!!


the puzzle

puzzlet gar framat, lite segt har och dar. som tur ar har jag Janne&Majsan till min hjalp. bildbevis kommer, this is for you Fanny!


the future

i juni ar det 3 ar sedan jag stog med tararna rullandes langst kinden med en vit mossa pa huvdet,massor med blommor runt halsen och upplevde den lyckligaste dagen hittills i mitt liv, studenten och en 12 arig skolgang var forbi. med inga tankar om framtiden tog jag livet som det kom, 1ar i Boston, 1 ar hemma, och aterigen 1 ar i USA.

Nu ar det mindre an 3manader tills jag kommer hem. det ar mindre an 2manader tills ansokan till hogskolan maste vara ifylld. jag maste ta tag i det har,och det ar ganska snart. jag har alternativ, men det ar inget som jag just nu ar 100% saker pa. jag vet pa ett ungefar vad jag vill gora,men jag vill gora det pa mitt satt, gora det pa lattaste mojliga satt,utan massa krangel.
Jag ser fram emot att plugga igen, jag ser fram emot att anvanda min hjarna och fatta storre beslut och anvanda storre tankegangar an fragor som beror lek,mellis, skjutsning till skola&aktiviteter...
Men var, nar & hur????
Jag vill veta!Jag vill vara saker!Och jag vill bara ge mig fan pa att jag ska klara av det! Varfor ska det vara sa svart?

Det ar dags att ta tag i mitt liv nu, jag kan inte glida runt pa en rakmacka langre, det ar dags att gora nytta for andra an bara mig sjalv!

and it goes on and on and on

inget spannande att rapportera om. helgen var kanon kul, svenska flicka vodka dricka, som det ska vara.
nu ar det ny vecka,nya tag. snart blir det lite semester igen, florida ett par dagar eller to.m en vecka, ibland ar ju livet alldeles for jobbigt kanner jag, naaat!
1 hel vecka sen mamma & pappa akt,det kanns som en hel evighet sen jag sag dom sist...
puzzelbyggandet tar oss mot nya nivaer, har aven involverat varan tyska van Janne att deltaga och vilka framsteg vi gor har, kuuul men anda sa sjukt nordigt!

Nej dags for skonhetssomnen, later my friends!

girls night out


to all of you

alla mina alskade och saknade vanner, familj,slakt,bekanta och nara&kara, Jag tanker pa er extra mycket idag och onskar jag fick vara nara och ge er en kram,saga hur mycket jag tycker om er,hur mycket ni betyder for mig! Aven om jag ar sa langt borta,sa finns ni alltid med mig,pa ett eller annat satt.
Jag ar otroligt lycklig,tacksam och glad att fa kanna sa underbara manniskor som ni alla ar pa ert egna speciella satt!

Jag saknar och alskar er alla!

en stor snibb till kotten, du ar den basta!


pics


understimulans

jag har det softa bananer har borta storsta delen av tiden,mina arbetsuppgifter ar inte sarskilt betyngande och jag glidet mest runt pa en rakmacka... men ibland blir jag sa trott,jag vill anvanda hjarnan,jag vill tanka,lasa,losa problem,gora nat kreativt!!!!
Sa...haromdagen var Maja och jag pa Target for lite shopping sa gick vi bland spelhyllan, dar uppenbarade sig ett 2000 bitars Las vegas puzzle! Maja hetsade mig till ett kop av detta, sa nu ar jag fast. Jag lagger puzzle all min vakna och lediga tid.Jag undrar vart det slog fel egentligen? Vart slog jag i huvudet? Sen nar borjade jag lagga puzzle???men faktiskt,det ar kul och jag far tran mig pa att inte vara sa otalig.sakta men sakert gar det framat men jag tror fanimig det saknas bitar...
Kanske ska starta en liten foljetang har i bloggen med bildbevis pa hur Maja&jag tar oss framat med detta lilla projekt.

Later folks!

Mami&papi in da house

i fredags styrde jag kosan ner mot flygplatsen for att mota upp mamma&pappa, och oooohhhh sa kul det var att traffa dom igen och kramas, det basta var att pappa flagade pa nasan,hihihihi!!!! mamma var sa brun och fin,pappa ser ut som han inte tvattat sig pa 1 vecka eller 2.
vi begav oss sedan till Coca Cola museet downtown och drack oss sockerhoga pa cola och manga andra skumma drickor fran varlden over! Innan hockeyn borjade hade vi lite tid pa oss sa vi akte till cheescake factory for middag,Tack farfar&farmor for det!
Tog oss sen tll hockeyn dar vi inte fick se nagon hojdar match tyvarr, ATL akte pa stortorsk mot New Jersey med 5-1,inte bra...

I lordags plockade jag upp dom pa f.m och vi begav oss mot ett stort outlet mall, pappa shoppade som om det inte fanns nagon morgondag. Pa kvallen plockade vi upp Maja,kopte lite vin& ost& kex,softade en stund pa hotellet och akte sen til Makaron grillen for en delikat middg, paronen&maja drog in drink efter drink medans jag sjalv fick halla mig till cola och vara chauffor for kvallen.


Imorse hamtade jag Maja,vi handlade lite matsack och hamtade sen paronen igen, dagens utflyktsmal var Kennesaw mountain, 1864 var det ett battle dar under amerikanska inbordeskriget. solen stralade, det var varmt som en sommardag och faglarna kittrade. en helt undebar dag for en liten "bergsbestigning". vi hade otroligt trevligt,dock hade pappa lite problem att ga med tanke pa hans knaskada,men inget gnall fran gubbens sida som tur var!
Pa kvallskvisten akte vi upp i The View downtown och tittade pa utsikten och at lite middag,mys pys!
Hittills har vi haft en mycket trevlig helg tillsammans,jatte kul att traffa gamlingarna igen!

Kotten,min basta godiskopare, tack tack tack for galleriapasen, du ar den basta och vet hur man gor mig glad!


i-lands problem

varfor ar man sa otacksam? varfor nojer man sig bara inte med det man har? varfor vill man alltid ha det man inte kan fa? varfor inte bara uppskatta det man har och vara nojd med situationen som den ar? Jag lovar att det finns folk som har det sa mycket varre an en sjalv.
men ibland maste sjalvomkan fan komma fram...klagomuren nasta.
Men hursom...igar skulle jag kopa nya skor tankte jag. Dock har jag blivit tilldelead 2 fotter med olika strl,det skiljer ca 1/2 mellan hoger och vanster. Akte ner til malle nyklippt och fin i haret och borjar prova dom tiltankte nya alsklingarna. Provar 9orna (JA,jag har dessutom bauta stora fotter), pa hoger foten satt den som en smack,men vanster var saklart for liten. provar 10orna, vanster sitter perfekt och hoger ar for stor!!!!! Borjar fundera pa om jag ska gora en fuling och stoppa ner en av vardera strl i kartongen,men med lit eftertanke pa min kara farmor som lange befunnit sig i skobranshen tog jag mitt fornuft till fanga och gick hem tomhant...
Dessutom ar jag fortfarande sa himla snorig, jag nyser ett 20tal ganger om dagen och konsumerar nasdukar som om det inte fanns nagon morgondag. Nu har det aven borjat bli sar under nasan for jag snyter mig sa mycket...

och for det 3e, jag ar inte vardelos pa att stava,men ibland forsvinner bokstaver sa det ser ut som att jag inte kan skriva och jag orkar inte ratta till alt,forbaskade dator!!!!!


Fran och med nu ska jag sluta vara en san gnallspik, imorgon kommer ju de efterlangtade paronen som jag har saknat sa i 5 manader. Tjofaderittan Lambo!!!!


det har med fisk...

okej, sahar ar det... Jag har aldrig vait nagot storre fan utav fisk(som ni som kanner mig val ar mycket medvetna om), nar jag var liten at jag dock sil tills jag storknade, at fiskbullar hos min dagmamma och nangang har jag val tvingat i mig en fisk med remoulad sas i skolan for att inte svalta ihjal. men det ar sa langt mina kulinariska smak upplevelser av fisk gar.
Sa,idag stog det fisk pa menyn har hemma, detta blir alltid ett litet dilemma, da det kanns fel att jag sitter och ater nagot annat medans barnen maste ata fisk, for dom vill ju ata det jag ater for det ar mycket godare,saklart! Barnen tror ju dock att jag ar allergisk mot fisk och idag fragade V mig vad som hander nar jag ater fisk.... Jag skulle ju kunnat beratta den lilla historien om vad som hande senast nar jag at fisk pa forfesten till studentfesten med fultema. da ingen trodde pa att det var anjovis i cristins dipp,vilket det heller inte var,ni kara vanner som medverkade vid detta minnesfyllda ogonblick kan ju skratta gott sahar i efterhand...men,jag kande att denna lilla historia inte var nagot for sma barnoron!
sa idag da,nar det stundades middag, fick jag helt enkelt gora som tjanstefolk i fina familjer brukar gora, jag fick gora i ordning mn lilla tallrik med diverse rester fran frysen,varme i micron och smyga ner till mitt rum i kallaren och ata i storsta hemlighet. Sa har nere satt jag,instangd i de morkaste vran i kallaren,med en smakupplevelse utav dess like, macaroner,tacofars,majs & lite yougurth sas, jag blev matt och belaten,men nu i efterhand angrar jag lite att jag tackade nej till rodtjutet A erbjod mig till,det hade ju verkligen varit pricken over Iet.
Men jag ar inte bitter for det inte, for precis innan min brakmaltid smallde jag i mig en pase gammal svensk klassiker, Ahlgrens bilar utan att blinka,och guuu sa gott det var. Och nu har jag annu mer att langta till fredag nar jag fatt mersmak av svenskt godis,da far jag ju en hel lastpall me gottigott fran Svearike,om nu inte pappa atit upp alt i florida,den jakeln!

   tror jag fortsatter skippa fisken och haller mig till godiset,har jag klarat mig bra i 22 ar utan att ata fisk ska jag nog klara mig ett tag till,godis duger gott och val for mig : )                                                      

snorunge

jaha,da var det min tur att aka pa sjukdom. halsen gor ont, nasan rinner och en liten slang av feber hit och dit de senaste dagarna. fooppningsvis ar jag pigg och alert nar paronen kommer pa fredag.
helgen har varit mycket lugn,gratis middag med maja i fredags,gratis ar alltid gott! lordagen var det lugna puckar. i sondags blev det en skon prommis i solen,riktigt varvader med nastan 20C. blev en svang til mallet med majsan som sen var tvungen att aka hem och jobba,jag sjalv ville inte hem sa jag bjod ut mig sjalv pa en sondagsbio, bridewars. en riktigt bra tjejfilm!

nu ska jag kurera mig, hope all of you feel well!
LOVE

RSS 2.0