jag skulle doda.....

ligger och lyssnar pa regnet. skulle doda for att fa befinna mig har igen....

 


world of coca cola

tog mig en liten men valbehovlig sovmorgon imorse. nar jag knatade upp vid halv 10 tiden mots jag av V&M som skriker,nuuuu aaaaker viiii,skynda dig!!!!! brattom brattom blev det for min del, men 20 min senare var jag nydushad,fardig och sa hade jag fatt lite frukost i magen. dagens utflykt var coca cola museet inne i ATL, sa nu ar atminstone en turistattraktion avbockad.
Museet bjod pa lite av varje, hojdpunkten var dock provsmakningen med ett 50tal olika drycker producerade av Coca Cola varlden over, fanns ju vissa som inte var nagon vidare smakupplevelse. Haller mig nog till Cola, Fanta & Sprite trots allt.
Blev en svang forbi IKEA pa vagen hem sa nu ligger jag i sangen och smular kexchoklad. Blev en bio ikvall, Four Christmases, kul julfilm faktiskt. Invantar att min efterlangtade Majsan ska anlanda i Duluth ikvall ocksa sa ar livet nastan back to normal, bara Gatu som fattas!

u

det har bjuder jag pa!

Kanner mig for ovanlighetens skull pa riktigt bra humor idag, sa darfor bjuder jag pa lite mer starkt material fran fredagens utekvall, och aven mer bildbevis pa hur sjukt kul man kan ha utan alkoholens pverkan (borjar jag lata som nagon fran AA????). och I know, det ar inte nagra bilder till ens fordel, men vafan, det ar sanningen gott folk!



so long my friends, I miss you!

Mamma!

Tanker pa dig mamma och hoppas allt gatt bra idag, I love you!


I'm alive!

Om ni inte trodde det efter min bloggtorka sa lever jag faktiskt. daremot var jag tveksam till mitt halsotillstand i lordags morse nar jag vaknade upp av att mitt har luktade majja (alltsa inte min kara van maja utan nagot lite starkare och sotare). det blev namligen sa i fredags kvall nar jag slutat jobba vid halv 11 sa begav vi oss in till ATL for en sista kvall med Linnea. Efter lite felkorningar, raseriutbrott och 3 kissnodiga damer kom vi iaf fram till hotellet dar vi motte upp Karlsson och c/o, dar befann sig aven ligan fran ESK som spenderat nagra dagar i amerika pa "utbildningsresa".

hursom, jag var chauffor for kvallen och vi tog oss till slut till Opera, ett nytt stalle att utforska. bra musik, slemmiga karlar men sjukt rolig kvall.tank sa kul man faktiskt kan ha utan att fortara alkohol, visste du det brorsan? ; )
dock sa kandes det i lordags morse som att jag druckit 2 L vodka eller nagot liknande, mitt huvud varkte, munnen var torr som saharas oknen och jag kande mig skiiit.
men det var bara att pallra sig upp, for det nalkades lucia tag och swea julmarknad under lordagen, hojdpunkten var ju latt att jag vann en daim pase som jag kan gotta mig lite i nar mina cravings smyger fram.
lordag kvall blev det hockey, vardelos match fran trashers sida. kan inte beskylla N dock eftersom han nockade ut 6 tander under lordagsformiddagens traning....efter matchen beblandade jag mig lite mer med boysen och esk folket och vi kakade grymt god middag pa ett steakhouse. kandes dock sadar halsosamt att smalla i sig en stor stek vid halv 12 tiden pa natten. skulle sen ha begett oss till opera igen men jag kande att matkomat tog over sa boysen fick ta en riktig grabbkvall och klara sig utan mig.


vaknade i sondags utvilad och nojd over att ha akt hem och sovit i min egna sang. tog mig till gymmet med majsan och sen samlade jag lite pluspoang hos chefen och akte med till stallet pa min lediga dag.

pa eftermiddagen stundade sen den sista maltiden for 3 gringos, eftersom Maja den svikaren akte till florida tidigare ikvall och Linnea slutligen flyttar till Phoenix imorgon slog vi pa stort och at antligen pa cheescake factory, som jag langtat efter denna stund. och oj oj oj sa gott det smakade, lite bra som pa den gamla goda tiden uppe i boston. det blev en mysig middag med mycket skratt och sjuka skamt, som vanligt.


nu blir det nagra ensamma dagar i duluth innan majsan kommer hem som en liten peppis, fan orattvist alltsa!




freeeeeezing

imorse vaknade jag upp till -6,6 C. helt otroligt, jag trodde inte att det skulle bli sahar kallt i duluth. detta har jag inte forberett mig pa, det varmaste plagget jag aget for tillfallet ar ju en dunvast och fingervantar!
beslot mig iaf for att struna i gymmet imorse och ge mig ut pa en uppfriskande promenad. underbart att fa komma ut,andas frisk luft och kanna kylan bita i kinderna.
tog mig ivag pa yoga ikvall ocksa, och min kropp ar ju verkligen sjukt stel. kanske dags att infor en ny traningsform sa jag inte gar stel som en pinne till slut. skont var det iaf och nu gott folk dricker jag te och ater digestive kex med swedish farmer cheese, JA det ar hushallsost och det smakar huuuur bra som helst. tanker lite pa mamma nar hon sitter dar hemma i soffan med tekoppen och digestive kexet...I miss you mom!

LOVE

ruuuuuuumpa!!!!!!

igar gjorde boysen en ny upptackt har i varlden, tjejrumpor!!!! jag satt pa golvet och lekte med H och plotsligt hor jag hur han skriker "stjaaaaaart" (A korrigerade honom sedan och sa att det faktiskt heter rumpa). han springer sen runt och skriker stjart stjart stjart och hamtar sen lillebrorsan som ocksa blir valdigt intresserad av detta.
dom springer runt mig och forsoker dra ner mina byxor, gor fula knep,den ena haller i mina hander och den andra forsoker dra ner brallorna. Skriker sen till A "Maaaaaamma, vi vill se hannas ruuuuuumpa!!!!!!" A kommer in och skrattar gott och utbrister "Nannyn visar rumpan for barnen!" A som aven kan vara lite frack sager sen "herregud,om dom borjar redan i den har aldern hur kommer det sluta nar dom ar 15...."
idag har jag iaf fatt ha min rumpa ifred tack och lov!


varldens samsta biodate

stackars maja har legat for doden hela helgen, hon akte pa nan slags helvetes magsjuka i fredags och inte alls varit pigg. sa idag nar hon kande sig lite piggare sa bestamde vi oss for att spendera sondags eftermiddagen tillsammans pa ett mysigt satt. forst blev det lunch/middag pa karabbas och sen bio.
filmen vi ville se gick tydligen inte sa i stallet blev det ett sista minuten val som inte var sa varst bra, Rachel gets married tror jag den hette. sa fort vi satt oss i biosalongen med dom andra 4 som valt att se denna ovarda film sa somnade jag,innan filmen ens borjat. vaknade till lite da och da for att kolla laget men maja som plagade sig igenom hela filmen meddelade mig att jag inte gick miste om sadar jatte mycket.

nu ska jag krypa ner i sangen sa jag far min skonhetssomn,det har varit daligt med det dom sista natterna.
Love

min humor

Maja ar en av de fa personer som uttrycker sitt gillande mot min humor. Maja skrattar alltid at nat av mina otroligt torra, trakiga skamt. Maja kan man lita pa, vad det an slinker ut min mun sa skrattar hon antingen at mig eller med mig.
Kommer ihag att aven min f.d kara aupair kollega Josie tyckte jag hade kul humor nan kall vinterdag i Boston, och nar hon traffade pappa sa insag hon snabbt varifran den kom! Tack pappa for allt gott jag fatt arva fran dig : )



Tack Maja, livet i Duluth skulle vara trist om du inte skrattade!


mina skridsko skills ar ute pa hal is

onsdag kvall,snart helg igen. nu kanns mandag&tisdag som vanliga dagar, sen ar det fredag hela veckan, kanns lite mer motiverande da och helgen kanns narmare.
boysen hade early release idag sa det blev full rulle hela e.m, lunch pa chick fil a dar det spilldes milkshake hej vilt, sen hoppande i borgarna pa monkey joe och som gradden pa moset denna eftermiddag blev det lite skridskoakning, och dar gott folk, pa rinken i Ice Forum, insag jag att man storhets tid som isprinsessa har passerat bast fore datum for lange lange sen. aven dom simplaste skaren gick inte min vag och glidet fanns verkligen inte med mig. maste jag borja aka 2 ggr i veckan for att inte sluta som varldens samsta skridskoakare,for det var sa jag kande mig...tragiskt,men tyvarr sant.
men jag ska dock inte hanga lapp for det, for majsan och jag tog oss en uppfriskande promenix imorse i hostvadret. vi smet in pa Sugarloaf, ATL's finaste bostadsomrade,husen vi bor i pa andra sidan gatan fran detta community ar smapotatis. dar inne har vi kandisar i varldsklass, bla. Toni Braxton, Marian Hossa, Mr Ziploc (tacka gud for ziplockpasen), nan rappare vid namn Bao Wao (stavning???) och aven en lyxbordell som blev avslojad i ett av husen tidigare i ar. de flesta husen har en yta runt 800 m2, och jamforelse med varat hus som har mindre an halften av denna yta kan man bara tanka sig hur sjukt stora hus det ar...
vi gick dar inne och fantiserade oss bort hur vi en dag skulle kunna bo i nagot liknande, men insag senare att det ar inte vad vi vill gora med vara liv, bo i ett mansion som hemmafru utan liv, nej tack! satsar nog pa en egen karriar...


ett leende pa lapparna

mandag idag igen, tiden bara springer ivag och ibland kanns det som att jag inte riktigt hinner med. eftersom N har det lite lugnt ett par dagar denna vecka sa fick jag dagen till ara vara helt ledig. Det blev kvalitetstid hela dagen lang! Imorse orkade jag iaf ta mig till gymmet och kickboxade bort lite av min huvudvark, at sen lunch med gatu och spenderade sen eftermiddagen hemma med lite samtal med underbara vanner hemifran, ni ar alla saknade!
Majsan fick aven hon dagen till ara en eftermiddag off sa vi bestamde oss for att njuta av varan lediga tid tillsammans, forst med en starbucks, middag och mys. Sag sent omsider Sex and the city filmen, och vilken film sen! Bra var den och nu leer jag for mig sjalv!
Vi diskuterade sommaren idag och jag fick mig en stor slang av saknad, saknad efter den underbara sommaren som var, vinkvallar med vanner,batturer,picknick,cykelturer,jordgubbsplockning, why couldn't it last forever? Jag ska inte gnalla, jag slipper novemberrusket hemma och njuter i stallet av att vakna av solen i mina ogon varje morgon!


I'm done!

nu ar mina 92 Sex and the city avsnitt slut, nu ar det bara att se filmen och sen noja sig med det.
sondagen har passerat i ett tocken, uppe med tuppen imorse for att starta dagen med ett hart styrketraningspass, efter det en harlig brunch med tjejerna och sen en liten shoopingtur, inget storre bakslag for min del da mitt huvud och ogon fortfarande pumpar pa.
nar jag kom hem at jag lite mat och sen dess har jag varit deckad i sangen och kollat klart pa satc.
nu blir det lite beautysleep med forhoppning att jag sover battre inatt och att jag kanner mig piggare imorgon.

LOVE

hemma pa min gata i stan...

dar gar man fanimig inte in pa nan annans staketinhangnade baksida och leker i deras lekstallning!!!!
senaste dagarna har vi haft oinbjudna gaster (barn pa omradet) som lekt i varan lekstallning pa baksidan, fine om vara barn ar ute och de leker tillsammans, men inte fan gar man val in pa nan annans tomt om ingen ar ute??? it's america, that's all I have to say.

helg nu igen,en lite lugnare denna vecka an foregaende. igar var det filmkvall med de andra 2, majsan valde varldens i sarklass samsta film,ska sluta forlita mig pa hennes filmval i framtiden.
idag har jag haft fullt upp hela dagen, boysen och jag bakade muffins pa formiddagen, tog mig sen en snabbis till gymmet, men orken och viljan finns inte riktigt dar for tillfallet, mitt huvud har dunkat i 2 dagar och mina ogon ar fan inte okej. lordagskvallen har spenderats ihop med majsan och hennes barn, vi lagade hamburgare at hela barnaskaran och myste en stund. nu ar alla mina trollungar i sang och jag vantar in mamma A som varit pa nan spannande fundraising gala i skolan...

sommarvarmen har kommit tillbaka till duluth, haomdagen var jag ute i shorts&t-shirt och det ar mer an okej sahar i november nar man ar van med hostrusk och kyla.


Pappsen, ha en underbar fars dag, du finns i mina tankar!


aldre och visare

vilken skillnad det egentligen ar den har gangen jamfort med forra gangen jag tog mig over atlanten alldeles sjalv. forra gangen, sa oerfaren, osaker och ovetande om vad som skulle handa. den har gangen, 2 ar klokare, 2 ar aldre, 2 ar visare, och vilken skillnad det gor trots allt. aven om det kan bero pa att I've walked this road before, men anda.
installningen ar annorlunda, jag ar starkare som person och tararna ar sa langt borta dom bara kan vara. jag minns sa val den forsta krisen i Boston, 1 manads krisen, 3 manaders krisen, julkrisen, aka hem krisen o.s.v... men nu sitter jag har i stallet med tankarna nagon helt annanstans istallet for att tanka pa det negativa. det ar sa bra som det kan vara, jag ar sa nojd, jag ar sa lycklig, det finns inget annat jag onskar mig nu eller plats jag onskar jag kunde vara pa. det kanns bra att vara tillbaka i U. S and A, att fa annu ett fantastiskt ar har borta med nya erfarenheter, kontakter, vanner, minnen. Som det sags, battre att angra det man gjort an angra det man inte gjorde.

I'm Happy!

Obama is president

sa var det klart, USA har fatt sin forsta svarta president. Obama har vunnit det amerikanska presidentvalet och jag tror det ar bra for detta otroligt konservativa land. Vad sags om att McCain ar mot abort, bara en san sak, gammal ar han ocksa.
har forsokt folja valvakan ikvall och satt mig in lite i systemet, men det ar inte latt.

Sleept tight

jag ar inte 18 ar langre...

helgens festligheter har satt spar i min kropp och sjal. hela gardagen fick jag mig en slang av baksmallan och den satt banne mig kvar i morse nar jag vaknade ocksa. det ar bara att inse att jag ar lite till aren och inte kan party like a rockstar anymore.
majsan och jag drog med oss hela killigan pa hockey igar ocksa, och antligen kom en vinst for trashers, det har varit lite uppforsbacke ett tag.
kickboxning imorse med minihitler gjorde mig daremot gott och efter det sa borjade jag vakna till liv igen, men ikvall blir det sangen tidigt for imorgon ska jag forsoka hanga med i det amerikanska presidentvalet, men jag har dessvare inte satt mig in sa mycket hittills.

nu ska jag kolla lite satc och ata svenskt losgodis (Tack oscar) innan john blund kommer.

den ocensurerade versionen



en bild sager mer an tusen ord, say no more


trick or treat?

Halloween kvall, tillsammans med mina standiga vapendragare och deras sota barn m. mammor.
Pizza, trick or treat med sjuuuk mkt godis och massa mys. Vi stora barn satsar pa varat riktiga partaj imorgon, idag var light variationen, kande inte att min drakt var barnanpassad sa den fick stanna hemma idag.
Nu blir det sangen sa jag ar utvilad infor morgondagen : )


RSS 2.0