Till farmor

Kara farmor, har kommer bild pa ett par av stovlarna. Jag tror det ar du som ar den skyldige till mitt ha begar for skor....


en 4aring filosoferar...

annu en mandag har passerat,tur ar val det for jag gillar egentligen inte mandagar, det ar segt och veckan har inte riktigt kommit igang an. men det har varit en lugn dag, pratade lite med mina fina pa msn och kollade lite SATC innan jag borjade "jobba" runt 3 tiden.
Nar jag kom upp var H&M ute och spelade basket, dock var H lite mer intresserad av sin krabba vilket slutade med att krabbjakeln biter H i lappen som skriker i hogan sky. M och jag fortsatter spela basket,men tar oss ett litet break och satter oss med varsitt apple pa en bank och vilar lite. Da sager sotnosen foljande "Jag tycker det ar sa skont att kunna sitta ner for sig sjalv och tanka lite sahar ibland". Och mitt hjarta smalter, om det inte vore for att jag var 17 ar aldre sa skulle jag ju gifta mig med denna ogonsten ogonaboj! Till saken hor att M dessutom ar den lite mer "coola" av dessa tvillingpojkar. Han kan vara trotsig, han ska bestamma, han ar bast pa sport & nar det inte gar hans vag har han ett jakla temperament, men nar han sager sana har saker vill jag bara krama honom,dock ar han inte sa kelig av sig....
Eftermiddagen flot pa i lugnt tempo,vi spelade lite golf pa bakisdan och lekte, sen akte killarna ivag pa fotboll och jag fixade middag.
Efter det tog jag med mig froken V pa hiphop och slolaste lite tidningar under tiden. Pa vag hem ringer Maja till Hannas rese/nanny akut och forstar inte varfor hon inte kan boka sina flygbiljetter, jag ber henne ta det lugnt och sager att jag ar till hennes undsattning omgaende.
V undrade hur jag skulle kunna fixa det om inte Maja kunde och jag forklarade da att jag senast igar bokade biljetter pa samma sida,och jag talar da om att jag inte kommer fira jul med dom. Det varmde mycket i mitt hjarta efter Vs utlaggning om att jag borde val kunna aka nan annan gang till NYC och stanna hemma i jul.

Val hos Maja sa fragar jag om hon gjort alla steg ratt,och till slut om det finns tillrackligt med pengar pa VISA kontot, lilla Majsen kollar snabbt internet banken och inser att det var denna lilla petitess som saknades! Tank sa latt det kan vara ibland?
Majsan tog aven sitt fornuft till fanga efter en lang utlaggning fran min sida ang. hotellval i NY. Det hela slutade med att Majsan&Rogga kommer blir nagra hundralappar fattigare men bo betydligt battre an det tilltankta ratthalet!!!

Nu blir det sangen, sleep tight,don't let the bedbugs bite!

LOVE

tank vad 3 par skor kan gora en lycklig....

fran att ha haft ett litet breakdown i min andlosa shopping sa ar jag lite rikare i min garderob efter dagens shoppingrunda. jag tog mitt fornuft till fanga och slog till pa 2 underbara steve madden stovlar som jag lange gatt och spanat pa, nu star dom fint uppraddade och vantar pa att bli anvanda. nar jag anda hade mina spenderar byxor pa mig sa fick lite nya grejer folja med hem fran forever 21 ocksa, nu invantar jag bara ett bra tillfalle att anvanda alltsamman.
helgen har varit lugn och skon, igar myste jag lite med killarna medans V&A var i stallet. Pa eftermiddagen akte supernannysarna pa en lite utflykt som avslutades med ko till macken i 15 min for att fa tanka lite. Jag har last pa lite mer om laget som rader och tydligen sa kors det inte tankbilar fran Texas,utan bensinen gar i pipes i marken,men for tillfallet sa ar det nat som gor att bensinen inte kommer fram, och nar det val ar fixat om 2 veckor,sa komemr det ta ytterligare 1 vecka innan laget ar "normalt", just nu far man bara tanka for 30dollar. Folk ar som tokiga, dom tror att varlden snart kommer ga under. Men om dessa amerikaner kunde lara sig lite planering i sitt liv och samaka sa skulle inte laget vara sa kritiskt!

Imorse inledde jag dagen pa basta mojliga vis, ett langt samtal med min kara van katarina, en lagesrapport fran livet dar hemma i byn och vad som forsigicks pa arets oktoberfest.
Jag bokade aven mina flygbiljetter till New York och fran Boston. Jul kommer detta ar firas ihop med Familjen Wallin in the big apple, det kommer bli underbart! Sen blir det en tur upp till mitt underbara Boston,som jag langtar!!!!

Dagen spenderades sedan vid poolen pa lifetime da varken majsan eller jag hade nan vidare energi i kroppen,vi lapade sol i stallet och tankte pa hur jakla bra livet kan vara ibland. Det ar inte ofta man inser hur bra man egentligen har det.


Igar kom aven mitt forsta paket,och det var efterlangtat ma jag saga. Underbara farmor & farfar raddade mig i deodorant noden da det inte finns annat an stick deo har som man far exem och vita flackar pa trojan, sa i paketet fanns nu 2 nya deo sa jag slipper lukta svett, aven lite nodproviant i form av svenskt godis, alltid lika uppskattat! Ni ar bast!!!


Nu ska jag krypa ner i sangen och slokolla lite SATC och bara njuta av att vara.

All my love


det svanger fort i hockeyns varld...

fredag idag, lugn och skon sadan. ringde och grattade lilla farmor imorse pa fodelsedagen, hoppas du blev glad!
efter det vart det bollsport med H+M, jag tog med mig datorn och passade pa att anvanda free wireless connection under tiden. sen blev det ivag till en stooor lekpark uppbyggd som en borg for playdate med dalkullorna med barn. Detta var en utmarkt aktivitet for barnen, och sarskilt for oss hart arbetande nannys som kan sitta i solen och diskutera livets harda gang, vilket vi gjort en hel del under denna fredag kvall....

Nar Maja plockade upp mig senare under eftermiddagen for dagens motion,promenad, berattade hon den trakiga nyheten att Linnea snart flyttar till Californien. Det ar undan i svangarna och har vi otur sa ar hon borta snabbare an vi kan ana... Men det ar val sant deras liv ar, one day you're in, and the next day you're out!
for att forsoka latta upp stamningen och tanka pa nat roligare sa akte vi 3 ivag for lite middag och trostshopping, skooooor blev det for oss alla, Linneas 3e par denna vecka, Majas 2a och faktiskt mitt forsta par,det ni!
Nar vi kande oss lite piggare intog vi fredagsmiddag pa Macaroni Grill, snart har jag nog ett reserverat bord dar varje fredag kvall,eftersom det var dar daniel & jag at middag forra veckan.
For mig blev det en favorit i repris, Vodka Rustica,Mhmhmhm! Sen gjorde jag misstaget att smaka pa Linneas mat vilket jag trodde var kyckling, men visade sig senare vara fisk nar jag borjat ata, uuuuuuhhhh sa ackligt! denna lilla traumatiska upplevelse slutade emd att jag oforskamt spottade ut det lite diskret i servetten...
For att avsluta kvallen i den basta andan sa begav vi oss mot affaren och kopte varsitt ben and Jerrys och akte hem till mig och avnjot lite Sex and the city. Det ar en fredags kombo man kan lita pa, dalkullorna, B&J och SATC, det slar aldrig fel!


Mina nya underbara skor, och 2 trogna foljeslagare en fredagskvall i sorgens tecken!

bensinkris

for tillfallet rader det bensinkris i detta land, framforallt i southeast, och framforallt i georgia dar jag rakar befinna mig. tror inte att det ar sa allvarligt langre utan det ar pa vag att stabiliseras, men i borjan av veckan sa var det ytterst fa mackar som faktiskt hade bensin. sa A's och min planerade tur till IKEA haromdagen fick stallas in p.g.a detta.
anledningen till den radande bensinkrisen tror jag beror pa stormarna som varit,dock inte helt hundra pa det,sa jag uttalar mig inte sa mkt ang. den saken.

Idag har Majsan och jag haft en heldag, som vi aven hade igar. Imorse startade jag mina torsdagar som jag brukar,med ett latin fusion,dock utan dalkullorna sa hipsen rullade inte lika latt idag tyvarr. Sen plockade Majsan & jag upp vara gullungar i skolan,sen hem for lite playdate. Idag var det minsann jag som holl i tradarna da majsan ar lite krasslig efter en forkylning fortfarande. Det borjades ute i lekparken och sen blev det "fest" med fiskdamm i kallaren. efter fiskdammen kande jag att jag kan ju bjuda lite pa mig sjalv och drog pa mig en scarf och glasogon och lekte tant. Denna tant var mycket underhallande,sarskilt for Majsan som lag dubbelvikt pa golvet skrattandes at mina fasoner....Ungarna verkade tycka det var kul ocksa,och tur var val det!

Imorgon ar det fredag igen och helgen ar an sa lange ganska oplanerad, det visar sig alltid vad vi hittar pa.
Tiden gar undan maste jag saga!
Och ni som ska ut pa Oktoberefsten i helgen,drick en cider for mig ocksa!!!
LOVE


tanten blev sjuk och fick ga till doktorn,men dar fick man small!!!

Lyckligt Lottad

Jag ar lycklig har borta!
A fragade mig idag hur det kandes och jag talade om att det kanns hur bra som helst. Hon berattade att dem ar valdigt noja med mig och det gjorde min dag!
Fredagen har varit lugn, lite lugnt pa morgonen, pratade med mamsen och betade av nagra Sex&the city avsnitt, sen tog jag med killarna i cykelvagnen och akte till lekparken en timme. hemfard och det bakades kanelbullar. dock med lite fusk, degen var redan fardig i en konservburk och det var bara att gradda dom & ha pa frosting. Efter denna anstrangande dag blev jag ledig resten av eftermiddagen,sa jag tog mig en promenad i det fina vadret eftersom jag inte hunnit till gymmet. Ikladd shorts&linne, i det varma vadret, borjade jag min promenad mot starbucks. Men vad ar fel med folket i detta land???? Har dom aldrig sett en tjej forut? varenda helvetes jakla bil tutade och acklade sig, dessutom var alla beaners! inte ens nan snygging kunde tuta, inte sa konstigt kanske nar det inte ens finns nagra snygga killar i det har landet!!!!

Hur som, efter en langpromenad tog jag mig en lang dush och fixade mig infor min middags "dejt", naval,kanske inte nan riktigt dejt,men hursom en middag med Herr Karlsson. det var trevligt med sallskap eftersom dalkullorna hade kvallskift. Det blev en god middag pa Macaroni grill med efterratt pa Fridays, I'm lovin it!
Jag tog dessutom tillfalle i akt att utnyttja min alder,21, och bestallde in bade en ol & en margarita,MUMS! Till efteratt blev det vaaarldens godaste brownie, den satt fin fint i kistan. Nu blir det natti natti.


LOVE



Yummi for my tummy


nannylivet i bilder

Ett litet handplock fran min vardag som supernanny

Maja i full Sex and the City anda, Ben&Jerrys direkt ur paketetDalukullorna

Maja med B&J glass    De 2 dalkullorna              Gymmet                          
i sann SATC anda



Nya Anna kournikova     Maja erovrar lekparken


Lekparken i skolan     fredagslunch pa donken

Konstakerskans comeback!

Imorse lamnade A over allt ansvar till mig. Mission for morgonen var att fa i killarna frukost, kla pa dom och fa ivag dom i tid till skolan. Jag hade mentalt stallt in mig pa en mardroms morgon pa alla satt och vis, men I C K E!  Mina killar dom kan dom! Kladda pa sig, satte sig vid frukosten och var klara att aka 8,45 nar vi egentligen inte behover aka forrans 9,20. och allt detta utan tjat fran min sida. Jag belonade guldgossarna med varsin stickers for deras goda uppfoande, de har nu 9 var och nar man fatt 10 far man valja efteratt : ) dock har  dom inte nagot liknande system for mig...

efter lite lek i skolan begav jag & Linnea oss till George of Mallia (majas uttal) for en liten shoppingtur. och som den kanda shopoholic jag ar sa kom jag sjalvklart hem med nagra kassar, dagens fynd var 2 par jeans for ca 160 kr, for bada. mycket nojd med den. sen var det bara att bege sig hemmat for att "jobba" lite ett par timmar.
N & jag tog med oss alla barnen ner till ishockeyrinken for lite skridskoakning. Aven denna vecka fick jag ha varldens i sarklass samsta skridskor,men det ordnades efterat da vi inforskaffade ett par riktigt fina sa jag kan lara V allt jag kan sa hon blir nasta Tonya Harding.  Jag sa till V att nar jag skaffat ett par riktigt bra skridskor borde vi aven ha varsin konstakningsdrakt och hon sken upp som en sol, men ner lika snabbt som en pannkaka nar jag deklarerade att jag aldrig mer i mitt liv skulle dra pa mig ett par strumpbyxor med en javla konstakningskjol over!!!!

Efter denna ganska latta eftermiddag var min arbetsdag slut och Linnea och jag bestamde oss for att prova rytmerna i varat vikingablod, denna kvall Hiphop pa schemat, men NEJ sa fel det blev. Vi lamnade efter 15 min,och lika bra var val det. Imorgon tar vi nya tag och satsar pa sambarytmer pa latin fusion,det kan vi iaf, snart....


Nu blir det en skon avslutning pa dagen med lite svenskt godis som kara maja inforskaffat at mig pa IKEA och nagra avsnitt av sex and the city. Jag har ett par avsnitt kvar, narmare bestamt 84 kanske....


LOVE


Here I am

Till er alla som undrar om jag stortat i Atlanten, om jag forsvunnit nagonstans pa vagen over eller varfor jag inte skrivit i resedagboken, har ar jag!

Jag ar framme, jag mar bra och jag har det underbart! Ang. resedagboken sa far den ligga lite pa is,istallet skriver jag lite har nar jag kanner for det.


Tiden gar forbi, jag har bara varit har i lite mer an tva veckor men anda kanns det som en oandligt lang tid. Jag har kommit in i vardagen och rutinerna, jag har kommit in i tiden och mitt nya liv.

Barnen skjutsas till skolan, jag skjutsar ivag mig sjalv till gymmet for att inte hamna in the american life style, barn hamtas, det gors laxor, det ats mellis, det leks. Jag har helt enkelt full rulle, jamfort med Boston. Men det ar bra, jag trivs och har inget att klaga pa.

Det ar varmt, jag har redan brant mig tva ganger. Det ar underbart att slippa Sveriges host och i stallet kunna ta pa sig shorts och t-shirt och ga ut och svettas i september.

Mina standiga foljeslagare, de tva dalkullorna, haller mig sysselsatt nar inte barnen gor det. Med tva st 4aringar sa ar det allt annat an en lugn stund.


Georgia ar annorlunda, jafort med Massachussetts. Det ar lagre standard, det ar inte lika fint och jag saknar den underbara naturen. Nu spenderas mest tid inne i ett svettigt gym eller lekrum. Downtown har inte utforskats annu,men det kommer det med. Jag har ju trots allt gott om tid pa mig. Har hort att det inte ar sa mycket att hurra for, och det ar val knappast


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0